Fattigrøve og Julehjælp og et skævt Europa.

Fattigrøve og Julehjælp og et skævt Europa.
Man fodrer den ene kontanthjælps-modtager med den anden og efterlader en gruppe af unge med fattigdom, som et livs-vilkår. Sådan lød nogle af de skuffede reaktioner, da regeringens Ydelseskommission offentliggjorde den rapport, som mange havde håbet skulle være et opgør med de fattigdoms-ydelser, som VKO flertallet indførte i 2015.

TV Udsyn har i denne udgave mødt forkvinden for Dansk Socialrådgiverforening i Syddanmark, Mie Vode Moll og Iben Schmidt Ravn der nu i 5 år har været frivillig i netværket Næstehjælperne.

Vi har også klippet en status på den socialpolitiske virkelighed i EU fællesskabet 10 år efter det officielle fattigdoms-år, og helt lokalt mødt en modtager og en giver af den julehjælp, der igen i år ser ud til at sætte nye rekorder i velfærds Danmark.Kan også i dit fjernsyn på kanal Fynboen frem til den 11.december.

Se også: https://osrtv.dk/2021/01/09/ser-roedt-paa-dagpenge-fattigydelser/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Fattigrøve og Julehjælp og et skævt Europa.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.