Galschiøts Skamstøtte fjernet i Hong Kong.

Galschiøts Skamstøtte fjernet i Hong Kong.
Den 22.december fjernede de kinesiske myndigheder et historisk minde om massakren på Den Himmelske Freds Plads i Beijing 1989. Den danske billedhugger Jens Galschiøt stillede i 1997 i samarbejde med den demokratiske bevægelse i Hong Kong en Skamstøtte på et lokalt universitet.
Men da den kinesiske regering de senere år har strammet grebet om Hong Kong, når det handler om demokrati og ytringsfrihed, så ville man også fjerne et minde om de brutale overgreb i 1989.Vi viser her en reportage fra oktober måned, hvor den aktuelle historie om Skamstøtten tog fart.
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Galschiøts Skamstøtte fjernet i Hong Kong.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.