Talte Ords kunst i Odense min By.

Talte Ords kunst i Odense min By.
Det talte ords kunst har haft gode udfoldelsesmuligheder i Odense i flere år.
Og da vi under normale Corona-fri omstændigheder ville ha’ bragt en reportage fra weekendens planlagte fynske mesterskab i Poetry Slam, så har vi i denne udgave af TV Odense min By i stedet for remixet et par gode historier om foreningen PS Fyn og Odense Fortællekreds.
PS Fyn har siden slutningen af 0’erne ihærdigt og sikkert skabt en scene for litteraturens kampsport, Poetry Slam. En scene hvor selv den mest poesi forskrækkede kan finde en åbning til glæde over ordets kunst.
Odense Fortællekreds opstod i 90’erne hvor nogle lokale skuespillere genopdagede den magi, der også kan findes i den mundtlige fortælling. Og vi har med afsæt i en E-Bog af forfatteren Pia Sigmund tegnet et slags portræt af fortællekredsen, der stadig leverer langtidsholdbare mundtlige historier selv om det ikke er i samme organiserede rammer som de første år.
Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med 16.januar. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Talte Ords kunst i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.