Fynsk Finsk CO2 Fangst. God dag for klimaet.

Fynsk Finsk CO2 Fangst. God dag for klimaet.
Kan man fange, lagre eller endnu bedre genanvende klimaskadelig co2 til flydende grønt brændstof? Ja siger forskere og teknologer.
Men kan det så også realiseres i en økonomisk bæredygtig produktion, der kan udnytte de teknologiske muligheder i stor skala? Det skal nu undersøges i et samarbejde mellem det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn og den finske energikoncern Fortum, der producerer fjernvarme til Nyborg Kommune.
Vi var med til pressemøde på Fynsværket mandag eftermiddag, hvor vi bl.a. talte med en mere end begejstret klimaminister Dan Jørgensen. Odenses nye klimarådmand Tim Vermund og en optimistisk direktør Jan Strømvig, der ser aftalen som en bunden opgave på et tidspunkt, hvor der ikke kun skal tages hensyn til en klimalov og lokale ambitioner om en klimaneutral kommune, men også den stigende globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer, der hverken bekymrer sig om Corona eller hockeystavs strategier.

Fynsk Finsk CO2 Fangst kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen

Se også: https://osrtv.dk/2022/01/15/ny-klimaraadmand-i-odense/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Fynsk Finsk CO2 Fangst. God dag for klimaet.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.