10 års Kys til Mangfoldigheden

Kys til Mangfoldigheden
TV programmet Odense min By, der gik i luften og kablerne første gang i 2012 plejer at slutte med et ”på gensyn og husk Kys Mangfoldigheden”.
Vi har som et tillykke med de første 10 år klippet en lettere nostalgisk reportage, hvor Odense min By’s ophav og storebror, Odense ser Rødt fortæller om den oprindelige ambition og årsag til et lokalt tv program, der startede med programerklæring om at ville dække de sociale, kulturelle og kunstneriske fællesskaber, der findes i Odense og omegn.
Kys til Mangfoldigheden kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen, hvor TV Odense min By i denne udgave også tegner et signalement af den fynske komponist Carl Nielsen, der får sin egen festival, som en del HC Andersen Festivals i uge 34. Sidst i programmet finder du også et videodigt ”Rødt ser Rødt”.

Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til 10 års Kys til Mangfoldigheden
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.