Advokat undersøger Søstre mod Vold og Kontrol.

Advokat undersøger Søstre mod Vold og Kontrol.
Har du relevante oplysninger om foreningen ”Søstre mod Vold og Kontrol” så er det nu de skal frem.
Foreningen der modtager tilskud fra bl.a. Odense Kommune, har igennem længere tid været udsat for hård kritik på sociale medier. Og da den konservative Tommy Hummelmose i flere omgange i byrådssalen har stillet spørgsmålstegn ved søstrenes troværdighed, så har byrådets økonomiudvalg besluttet at iværksætte en uvildig advokatundersøgelse, der skal afklare om der er hold i kritikken, der både handler om at, foreningen udelukker og ligger pres på tidligere medlemmer, at der er begået dokumentfalsk og at ”Søstre mod vold og kontrol” modarbejder sin eget formål ved at have berøringsangst overfor visse muslimske miljøer.
Vi har talt med advokatfirmaet Horten, der som led i undersøgelsen, netop nu har en åben indberetningsperiode, hvor i princippet alle har mulighed for at henvende sig skriftligt eller telefonisk frem til den 28.februar.

Advokat undersøger Søstre mod Vold og Kontrol kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen

Se også: https://osrtv.dk/2020/11/06/soestre-vold-kontrol-samarbejde-odense-kommune/

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Advokat undersøger Søstre mod Vold og Kontrol.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.