Ser Rødt på Social kontrol.

Ser Rødt på Social kontrol.
TV Odense ser Rødt viser i denne udgave 2 meget forskellige historier om negativ social kontrol.
Den ene er en slags solskinshistorie om den tidligere odenseaner Nadia, der som meget ung besluttede sig for at tage sit eget opgør med social kontrol og familiens forventning til en god og rigtig datter. En historie om personligt mod, men også hjælp fra voksne på et tidspunkt, hvor der ikke var det samme fokus på negativ social kontrol, som i dag.
Den anden er en lidt underlig, måske trist historie om en advokatundersøgelse af foreningen ”Søstre mod Vold og Kontrol”, der modtager offentlige tilskud til på overvejende frivillig basis, at hjælpe kvinder, der er udsat for vold og social kontrol. Men fordi der på sociale medier er fremsat en række udokumenterede påstande om bl.a. dokumentfalsk og at ”Søstre mod vold og kontrol” modarbejder sin eget formål ved at have berøringsangst overfor visse muslimske miljøer. Så har den konservative Tommy Hummelmose i flere omgange i byrådssalen har stillet spørgsmålstegn ved søstrenes troværdighed.
Ser Rødt på social kontrol kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen frem til 25.februar.

Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/

Se også Naboen 1.tv på https://www.youtube.com/watch?v=sA6Fg1OEeaQ

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser Rødt på Social kontrol.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.