Drømme og Poesi i Odense min By.

Drømme og Poesi i Odense min By.
Drømmefragmenter hos galleri Galschiøt og en digital Odense Lyrikfestival 2022, er nogle af efterveerne fra Coronaen i det odenseanske kulturliv.
Da den mexicanske kunstner Alberto Aragón Reyes i december 2019 satte en udstilling af særdeles kraftfulde malerier op hos Galschiøt i Næsby, var planen at de skulle videre ud i verden i løbet af 2020. Men så kom smitten der lukkede store dele af verden ned. Så i dag februar, marts 2022, har du stadig mulighed for at se dem og anden god kunst i en forstad til Odense.
Den lille men sejlivede festival Odense Lyrik har også måtte ændre planer på grund af Coronaen. Så imens vi venter på at festivalen rejser sig af asken i marts 2023, så har vi klippet vores eget bud på en TV udgave af Odense Lyrik 2022. Drømme og Poesi i Odense min By kan ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen i denne uge.

Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Drømme og Poesi i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.