Levende hav og Vild natur i Odense min By.

Levende hav og Vild natur i Odense min By.
TV Odense min By har i denne udgave været til klimabar med foreningen Levende Hav hos den Grønne Studenterbevægelse, hvor der blev fortalt om hvorfor torsken er blevet fredet og hvordan brug af kraftige bundtrawl der river havbunden i stykker, kan sammenlignes med fældning af skov. En fortælling om hvordan Levende Hav, som mange andre miljøorganisationer, ofte bliver mødt af en interessekonflikt mellem erhvervs og miljøhensyn.
Vi har også været en tur i skoven i Odense hvor miljøminister Lea Wermelin og rådmand Tim Vermund skule se på biodiversitet og vild natur for at finde ud af om Odense har en chance for at blive Danmarks Vildeste kommune.
I den lokalhistoriske afdeling besøger vi Eriks Badstue og en kanoudsætning i landsbyen Åsum.
Levende hav og Vild natur i Odense min By kan også ses i dit tv på kanal Fynboen i denne uge.
Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Levende hav og Vild natur i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.