Udstiller ukrainske flygtninge dansk racisme?

Udstiller ukrainske flygtninge dansk racisme?
Russiske bomber har sikret den syriske diktator Assads jerngreb om en undertrykt befolkning og sendt millioner på flugt. Russiske bomber har nu igen sendt millioner på flugt fra Ukraine.
Men imens regeringen og et stort folketingsflertal indtil videre udviser stor parathed til at hjælpe ukrainske flygtninge, så fastholder socialdemokratiet og de borgerlige stadig at syriske flygtninge kan sendes hjem til Assads regime.
Sådan lød det i flere taler, da Racismefri By sammen med Mellemfolkeligt Samvirke og Bedsteforældre for Asyl, markerede FN’s internationale dag imod racisme, fremmedhad og diskrimination.
Vi var til demonstration en solrig lørdag eftermiddag i Odense centrum, hvor der også blev talt om ghettolov og andre udtryk for den politiske udvikling, hvor et stort folketingsflertal har låst hinanden fast i en uendelig kappestrid om hvem der kan føre den hårdeste og strammeste udlændingepolitik overfor de grupper af borgere, der oprindeligt er kommet hertil for at søge fred sikkerhed for krig, borgerkrig og politisk forfølgelse under diktatoriske regimer.

Udstiller ukrainske flygtninge dansk racisme? kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen

Se også: https://osrtv.dk/2022/02/23/racisme-til-hverdag-og-fest-odense-ser-roedt/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Udstiller ukrainske flygtninge dansk racisme?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.