Hjerterum med husrum til Flygtninge

Hjerterum med husrum til Flygtninge.
Inge Strandby fra Tarup åbner sit hjem og sit hjerte for lille Ukrainsk flygtningefamilie.
Oleksandra og hendes søn Tymur på 5 år bor hos Inge Strandby i Tarup. Her har de boet i godt en uge og de er taknemmelige over den varme modtagelse, de har fået, siden de kom til Danmark. Og så har både mor og søn endelig fundet både ro og tryghed i kælderværelse i Tarup, langt fra Ruslands bomber.
Oleksandra og Tymur kommer oprindeligt fra Kyiv, hvor de levede en helt normal og god tilværelse, indtil Putins krigsmaskine rykkede ind i landet den 24. februar. Allerede samme dag besluttede Oleksandra og hendes mand, at det var bedst at forlade landet – men det er kun mor og søn, der er rejst. Oleksandras mand befinder sig stadig i hjemlandet, hvor han har sluttet sig til den Ukrainske hær. Og tilbage er også Oleksandras mor, Tymurs mormor, som ikke har ønsket at forlade landet.
Selvom Oleksandra og sønnen nu befinder sig trygt og godt i værelset hos Inge Strandby, er fremtiden stadig usikker. Men drømmen om snart igen at vende hjem til livet i Ukraine, er med til at holde modet oppe.
Vi har mødt Inge, Oleksandra og Tymur, som har delt deres historie med os.
Hjerterum med husrum til Flygtninge kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Hjerterum med husrum til Flygtninge
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.