Sparetruet hjælp til sårbare unge.

Sparetruet hjælp til sårbare unge.
Antallet af unge der slås med psykisk sårbarhed har nu været stigende i en årrække. Alligevel så kan et velfungerende tilbud hos ”Samtale grupper for Unge”, hvor der i gennemsnit kommer omkring 50 unge forbi i løbet af en uge, være i fare for at lukke.
Årsagen er at deres kommunale driftstilskud til frivilligt socialt arbejde i 2022 bliver reduceret fra 291.000 til 234.000 kroner. Et minus på 60.000 kroner, der gør ondt i en i forvejen snæver økonomi.
Vi besøgte Samtalegrupperne en torsdag eftermiddag, hvor gruppe af unge med forskellige psykiske udfordringer, havde sagt ja til være med i et tv-indslag, om et tilbud, der har betydet meget for dem.
Og så har vi talt med Odenses nye Sundhedsrådmand, den konservative Tommy Hummelmose, der anerkender et stort behov for hjælp til psykiske sårbare unge. Men som ikke umiddelbart kan love at finde ekstra driftsmidler til ”Samtale grupper for Unge”, der er ét af flere tilbud til unge med psykiske udfordringer.

Sparetruet hjælp til sårbare unge kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/

Se også om gratis kommunal psykologhjælp til unge på https://www.youtube.com/watch?v=ZfR1mKp5GG4&t=325s

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Sparetruet hjælp til sårbare unge.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.