1.Maj med velfærd i krigens skygge.

1.Maj med velfærd i krigens skygge.
Konsekvenserne af krigen i Ukraine. Grønne erstatninger af russisk gas. Men også horrible eksempler fra et nyt arbejdsmarked med masser af social dumping fyldte en hel del, da Fagbevægelsens Hovedorganisation i Odense, sammen med de traditionelle arbejderpartier, Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, havde inviteret til den første Corona fri fejring af arbejderbevægelsen kampdag, siden Danmark fik en ny socialdemokratisk regering og et såkaldt rødt flertal ved folketingsvalget i juni 2019.
Vi hørte med på taler af bl.a. statsminister Mette Frederiksen, borgmester Peter Rahbæk Juel og de fynske folketingsmedlemmer Karsten Hønge, SF og Victoria Velasques, Enhedslisten, imens vi prøvede at finde ud af hvor langt de er nået med de velfærdsløfter, der var med til at sikre et nyt ”ikke borgerligt” flertal i Danmark.

1.Maj med velfærd i krigens skygge kan også ses i TV Odense min By på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til 1.Maj med velfærd i krigens skygge.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.