Mafia metoder og 5 forbandede år.

Mafia metoder og 5 forbandede år.
TV Udsyn har i denne udgave debat om hvordan man bekæmpe den ret grove udnyttelse af udenlands arbejdskraft, som i dag finder sted på flere fynske og danske arbejdspladser. Medvirkende er bl.a. EU-chef i 3F, Naja Abelgren Olsen og Enhedslistens Europa parlamentsmedlem Nikolaj Villumsen.
Og så markerer vi 4.maj – årsdagen for Danmarks befrielse i 1945 med 2 lokale historiske fortællinger om Odense i hhv. de 5 onde eller forbandede år hvor byen og resten af landet var besat af tyske tropper og så om befrielsessommeren 1945, hvor der selvfølgelig var masser befriende glæde, men også en hel del hævntørst og politisk kaos.
Mafia metoder og 5 forbandede år kan også ses i TV Udsyn på kanal Fynboen. Sendetider på https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Mafia metoder og 5 forbandede år.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.