Udsatte Festival i Munke Mose.

Udsatte Festival i Munke Mose, der var arrangeret afSAND de hjemløse egen organisation sammen med Landsforeningen af Væresteder og avisen HUS Forbi, blev styret af ordkunstneren Per Vers, imens Gasolin Kim Larsen kopi bandet leverede baggrundsmusikken til aktiviteter, med mulighed for lidt af hvert – lige fra at skrive en drøm – til at vinde medaljer på sportspladsen – og deltage i en særlig omgang Musik Banko på en dag hvor det vigtigste var at komme ud og møde andre – efter en periode hvor de mange Corona restriktioner har fået nogen udsatte til at føle sig ekstra udsatte.

Udsatte Festival i Munke Mose,

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Udsatte Festival i Munke Mose.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.