Overvældende Letbane start i Odense min By.

Overvældende Letbane start i Odense min By.
Efter otte år og nogle milliarder kunne man vel godt lige prøve et par ture. Sådan lød da 10 årige Anders, sammen med tusindvis af andre odenseanere var med til åbning og gratis ture i den længe ventede Letbane i Odense.
Vi var med da de 2 første officielle Letbanetog kørte synkront ind på Albani Torv, for at fejre åbningen af det mest omdiskuterede anlægsprojekt i Odense i nyere tid.
Et anlægsprojekt der selvfølgelig har haft de obligatoriske forsinkelser, masser af byggerod, klager over plager, og lokal politisk debat for og imod. Men selv om ingen endnu kan forudse hvor populær Letbanen vil blive, så er den kommet for blive en del af byen mange år ud i en fremtid, hvor Odense, som resten af Danmark og for øvrigt resten af Verden, bliver nødt til at tænke i klimavenlige grønne transportformer, inden den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer for alvor banker på døren.
Senere i denne udgave af TV Odense min By kan du også se et lokalhistorisk tilbageblik på den dag i juni 2014, hvor den omstridte motorgade Th.B. Thriges Gade blev lukket for gennemkørende trafik. En historie om gade, der delte byen i 2 på mere end 1 måde.
Overvældende Letbane start i TV Odense min By kan også ses på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/ Se evt. også reportage om sund byplanlægning i Odense https://www.youtube.com/watch?v=h7XVOBbAUeE
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Overvældende Letbane start i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.