Social Dumping på Fynsværket.

Social Dumping på Fynsværket.
På Fyn tjener en organiseret stilladsarbejder minimum 210 kroner i timen. På Fynsværket tilbyder en polsk underentreprenør sine stilladsarbejdere 75-95 kroner i timen. Selvfølgelig uden pension, overarbejde eller andre tillæg.
Vi var med da Stilladsklubben Fyn sammen med kollegaer fra resten af landet var mødt op for demonstrere imod en udnyttelse man finder på mange fynske og danske arbejdspladser, hvor en dansk virksomhed hyrer en entreprenør, der igen hyrer en underentreprenør – i dette tilfælde et polsk stilladsfirma – der ansætter udenlandske arbejdere på løn og arbejdsvilkår langt fra gældende overenskomster.
Vi talte også med den lokale afdeling af 3F Transport, der er parat til at varsle konflikt og faglig blokade af Fjernvarme Fyn, hvis ikke løn og arbejdsforhold, bliver bragt i orden på en kommunalt ejet virksomhed i en by hvor der er lokale aftaler om kædeansvar.
Social Dumping på Fynsværket bliver også vist i den næste udgave af TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se også debat om social dumping i DK og EU på https://www.youtube.com/watch?v=FrFSzsJ33yY&t=1s
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Social Dumping på Fynsværket.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.