Vollsmose forandres radikalt.

Vollsmose forandres radikalt.
Imens nedrivningsmaskinerne arbejder i Bøgeparken og boligselskaberne har travlt med at genhuse tvangsflyttede Vollsmose borgere, så kunne borgmester Peter Rahbæk Juel præsentere en omfattende samarbejdsaftale med et arealudviklingsselskab, der er ejet af AP Ejendomme. En aftale der skal være med til planlægge 1600-2000 nye private boliger, i et mere mangfoldigt byggeri, hvor man bryder den nuværende Vollsmose firkant op med flere gennemkørende veje og stier, ændrer den nuværende struktur med adskilte parker, og fremhæver de mange grønne områder og beliggenheden tæt på Odense Å.
Vi var med til pressemøde i Fyrreparkens Beboerhus hvor den ny aftale blev modtaget med begejstring af både de involverede boligselskaber og den nye boligminister. Imens der udenfor var mødt en lille gruppe af de nuværende beboere, der de næste mange år skal leve med nedrivninger, renoveringer, udflytninger og tvangsflytninger imens store dele af de boligsociale indsatser, der også var med til at understøtte foreningslivet er sat på standby.
Vollsmose forandres radikalt. Kan også ses TV Odense ser Rødt og Udsyn https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om ghettoloven på https://www.youtube.com/watch?v=nwWu40C3Qac&t=1s
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Vollsmose forandres radikalt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.