Ofre for kynisk symbolpolitik.

Ofre for kynisk symbolpolitik.
En velfungerende odenseansk familie med 4 børn har nu i næsten et år ventet på en dato, på hvornår deres fremtid bliver afgjort ved en ankesag i Flygtningenævnet. Familien der flygtede fra den syriske borgerkrig, fordi moren var blevet fængslet og tortureret, fordi faren ikke ønskede at være soldat i diktatoren Assads hær.
De fik bevilliget ophold i Danmark tilbage i 2015, hvor de hurtigt faldt til i Odense hvor begge forældre fik arbejde imens børnene kom i uddannelse. Men da den nye socialdemokratiske regering efter valget 2019, ville demonstrere, deres nye stramme udlændingepolitik, ved bl.a. at iværksætte en genbehandling af midlertidige opholdstilladelser, til bl.a. syriske flygtninge, der stammer fra den del af Syrien, hvor diktatoren Assad stadig har magten, så sprang der i september 2021 en bombe i familien Al-Ahmads liv, da de modtog et brev fra Udlændingestyrelsen om at de enten skulle rejse tilbage til Syrien eller tage ophold på et udrejsecenter, senest den 23.oktober. Et ubærligt valg og en ubærlig afgørelse, som familien har anket til Flygtningenævnet, der nu næsten et år efter endnu ikke har sat dato på, hvornår deres sag bliver behandlet.
Ofre for kynisk symbolpolitik er optaget i samarbejde med Racismefri By Odense og den syriske forening FINJAN er også tænkt som en opfordring til 2 lokale markeringer af FN’s Internationale Flygtninge dag.
Festival for Verdens flygtninge i Munke Mose, Odense lørdag 18.juni kl.11-15 https://www.facebook.com/events/5135760506538158
Debat aften om verdens flygtninge i Kulturmaskinen, Odense mandag 20.juni kl.19-21 https://www.facebook.com/events/2928943847397230/

Se også https://osrtv.dk/2022/06/14/respekt-for-liv-eller-symbolpolitik-odense-ser-roedt/

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Ofre for kynisk symbolpolitik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.