Det store hjerte. Hvor kom det fra?

Det store hjerte. Hvor kom det fra?
TV Udsyn har i denne sommerferieudgave samlet en række reportager om hvordan Danmark og Odense har taget imod de mange flygtninge fra krigen i Ukraine. En modtagelse der på flere måder adskiller sig fra hvordan vi ellers har taget imod flygtninge de senere år.
Der er en reportage fra stor sympatidemonstration ved Odense Rådhus, og et møde med én af mange odenseanere, der åbnede sit hjem for de første flygtninge der kom til byen i marts måned.
Vi ser også på hvordan voldsomme oplevelser med krigens ubarmhjertighed kan føre til livslang post traumatisk stress, hvis det ikke bliver opdaget og taget hånd om i tide.
Sidst i programmet fortæller rektoren på Nyborg Gymnasium, hvordan han har svært ved at forklare sine elever om den store forskel, der har åbenbaret sig mellem modtagelsen af de ukrainske og så de syriske flygtninge, der også er drevet på flugt pga. russiske bomber.
Det store hjerte. Hvor kom det fra? Kan ses i dit tv på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om den aktuelle særlovgivning for ukrainske flygtninge på https://www.youtube.com/watch?v=0LqS_ImY8YE&t=452s
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Det store hjerte. Hvor kom det fra?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.