Klima Folkemøde i Krisetid.

Klima Folkemøde i Krisetid.
Den globale opvarmning og i de igangværende klimaforandringer tager hverken hensyn til krigen i Ukraine, eller de andre kriser, som det medfører i Danmark, Europa eller andre steder i Verden. Så derfor var det opløftende at være med til et velbesøgt Klima Folkemøde i Middelfart, hvor der i 3 dage var fuldt fokus på hvordan man både som almindelig borger, privat og offentlig virksomhed, Ngo’er og politikker kan bidrage til at stoppe den stadig stigende udledning af drivhusgasser, der hober sig op i atmosfæren, og forårsager alt for varmt, vildt og vådt vejr kloden over.
Vi var med til nogen af de mange debatter og workshops og talte bl.a. med klimaminister Dan Jørgensen, Sebastian Mernild fra FN’s klimapanel og Connie Hedegaard fra tænketanken CONCITO. Men også Enhedslistens Søren Egge, Sophie Dideriksen fra projekt Naboskab og en repræsentant fra utålmodige aktivister i Extinction Rebllion. 
Klima Folkemøde i Krisetid. Kan også ses i Odense ser Rødt og Udsyn på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om lokal klimaindsats på https://www.youtube.com/watch?v=2MU8FGdMRIk&t=1s
Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klima Folkemøde i Krisetid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.