Ondt i Psyken.

Ondt i Psyken.
Kan man lære at leve med tilbagevendende depressioner og hvordan håndterer man livet efter en hjerneskade. Og hvad kan man stille op imod den stigende mistrivsel blandt børn og unge.
TV Udsyn viser i denne udgave 4 reportager om hvad man som samfund og enkelt individ kan stille op når medborgere bliver ramt af noget, der gør det svært at fungere psykisk og socialt.
De 2 første indslag handler om initiativer og opråb om den stigende mistrivsel blandt børn og unge, der vokser op i et samfund præget af præstationskultur og en ambivalent politisk tilgang til de rammer, der gives i offentlige pasningstilbud og skoler imens forældrene gør deres samfundspligt og passer deres job.
Du kan også møde Karen Margrethe, der i en sen alder erfarede at hendes tilbagevendende depressioner, rent faktuelt er en sygdom, der kan behandles, hvis der kommer et større fokus på at psykiske lidelser ligestilles med andre sundhedspolitiske udfordringer.
Og så viser vi en lille film produceret af Hjerneskadeforeningen på Fyn, der har mødt en familie, som er blevet nød til at se en ny virkelighed i øjnene, efter at en ellers velfungerende far og ægtemand pludselig blev ramt af en hjerneskade.
Udsyn om Ondt i Psyken. Kan også ses i lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om hjælp til psykisk sårbare unge på https://www.youtube.com/watch?v=Zw_VI-VTUyQ
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ondt i Psyken.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.