Tørklæder Rwanda og Syndebukke.

Tørklæder Rwanda og Syndebukke.
Racismefri By Odense gav tirsdag stemmer til det store mindretal af medborgere, der nu igennem de sidste 20 år har været udsat for forskellige lovændringer. Lige fra noget med særlige lave kontanthjælpsydelser – såkaldte ghettolister – til stramninger af familiesammenføringsregler og senest et kommissionsforslag om forbud mod religiøse symboler, som muslimske tørklæder i offentlige rum. Alt sammen noget der har haft en underliggende dagsorden om ar demonstrere en hård og stram udlændingepolitik, der kan tilfredsstille et andet mindretal af oprindelige DF vælgere.
Vi var med til demonstration ved Odense Rådhus, hvor der var der mødt flere muslimske kvinder op end de der ellers plejer at komme til Racismefri Bys demonstrationer. Måske fordi måske fordi det forslag om Tørklædeforbud i skoler og offentlige rum, der er fremsat af ”kommissionen for den glemte kvindekamp” kommer tæt på den personlige frihed.
Og så blev der også talt om andet end tørklædeforbud. Både det fremmedhad eller racisme der udfolder sig tæt på i skolen, på arbejdspladsen eller i offentlige rum. Men også om det der bliver omsat til politiske beslutninger, der skal tilfredsstille den udlændingepolitiske Svinehund, som tilfældet er med de inddragelser af de opholdstilladelser der er givet til flygtninge, der kommer fra den del af Syrien, der er kontrolleret af diktatoren Assad, eller når der er fremskredne planer om flytte al Asylbehandling langt væk til det demokratisk tvivlsomme Rwanda.
Tørklæder Rwanda og Syndebukke. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om Racismefri By på https://www.youtube.com/watch?v=JPfIuXt4OdE&t=1s
Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Tørklæder Rwanda og Syndebukke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.