Klar Parat Valgflæsk.

Klar Parat Valgflæsk.
Så er der langt om længe sat dato på hvornår vi skal til Folketingsvalg, og imens de der har været valgt, var til åbningsdebat på Christiansborg. Så var nye og knap så kendte kandidater allerede på gaden i Odense. Vi mødte bla.  en socialdemokratisk industriteknikker, Thomas Skriver Jensen, en konservativ vinhandler, John Hoppe og en kokkelev, Jonas Ammundsen der er SFU’ernes favorit til en plads i Folketinget.
Udover at lægge mikrofon til deres personlige drivkraft. Så ville vi også høre om deres holdning til aktuelle spørgsmål om evt. kompensationer for de stigende priser. Hvor meget Danmark skal give køb på de nationale klimamål, når der kommer, en akut mangel på energi på grund af konflikten med Rusland. Og så hvordan man skal løse det stigende problem med at rekruttere og fastholde faglærte velfærdsarbejdere, der indtil nu er holdt nede med en lav uligeløn i typiske kvindefag.
Klar Parat Valgflæsk. Kan også ses i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om ulige løn på https://www.youtube.com/watch?v=2OHShrJZxAQ&t=1s
Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klar Parat Valgflæsk.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.