Kættersk tale i en krigstid.

Kættersk tale i en krigstid.
Kan man tale om ikke at opruste militært i en tid hvor Ruslands invasion af Ukraine, har skabt en af de mest usikre, sikkerhedspolitiske situationer i Europa siden 2.verdenskrig. Måske.
Vi har været til foredrag og debat hos MS’s Kafé Kloden i Odense. Hvor Susanne Possing, der aktiv i en ny forening ”Nej til Oprustning – Ja til bæredygtig sikkerhedspolitik” fremhævede tæt på kætterske synspunkter om at oprustning i EU og NATO, ikke vil stoppe krigen i Ukraine. Men i stedet kan være med til at forlænge konflikten.
Foreningen ”Nej til Oprustning – Ja til bæredygtig sikkerhedspolitik”, er bl.a. inspireret Oluf Palme-kommissionen som under den kolde krig, kom med et begreb om den fælles sikkerhed, som de definerede på den måde, at ingen nationer og befolkninger kan føle sig sikre medmindre at modparten føler sig sikker.
Kættersk tale i en krigstid. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt
Se mere om sikkerhedspolitik på https://osrtv.dk/2020/03/01/klima-ogsaa-sikkerhedspolitik-haster/ eller https://www.youtube.com/watch?v=-r_ddleuUjg&t=1s

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kættersk tale i en krigstid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.