Klimatopmøde i 11te time.

Klimatopmøde i 11te time.
Tænk sig hvis vi alvor havde taget fat i 90’erne, da vi fik klimakonventionen. Så havde vi ikke stået her i dag. Sagde klimatalsmand John Nordbo fra CARE efter have deltaget i det 27ende FN klimatopmøde, hvor Verdens ledere endnu engang skulle prøve at finde fælles løsninger på den globale opvarmning, der nærmer sig det ”tipping-point” hvor klimaforandringerne kommer ud af kontrol. Vi har talt med John Nordbo, der på den ene side er optimistisk over, at der blev indgået aftaler om økonomiske fonde, der skal kompensere udviklingslandene for tab og skader i forbindelse med klimakatastrofer. Men insisterende på at der nu for alvor skal tages fat på globale reduktioner af drivhusgasser inden klimaet går helt amok.
I vores reportage kan du også møde Sebastian Mernild fra FN’s klimapanel, der fortæller om hvordan den globale gennemsnitstemperatur stiger hurtigere end tidligere forudset.
Klimatopmøde i 11te time. Bliver også vist i lokal-tv Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om klimapolitik på https://www.youtube.com/watch?v=TLYTJIXbvbc&t=2824s
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Klimatopmøde i 11te time.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.