Menneskehandel lige her i Odense.

Menneskehandel lige her i Odense.
70 prostituerede sexslaver på 10 bordeller midt i Odense. Sådan lyder overskriften på en af de mere forstemmende nyheder på fyens.dk her tæt på Jul. Og da vores TV program Udsyn i denne uge, i en anden aktuel anledning viser en dokumentar om menneskehandel, så her er et program hvor man blive klogere på omfang og mekanismer i udnyttelse af fattige menneskers arbejdskraft.
Menneskehandel, også kendt som Trafficking anses for at være den hurtigst voksende kriminalitetsform i verden. Og handel med mennesker trives godt, i en globaliseret verden, præget af fattigdom og ulighed.
Men HVAD gør Danmark, HVAD gør EU for at leve op til strategier, handleplaner og direktiver om bekæmpelse af handel med mennesker? Vi har mødt nogen af de organisationer, der i deres arbejde møder ofrene for menneskehandel, både illegale sexarbejdere, men også kinesiske kokke, filippinske chauffører og østeuropæiske gartnere. Også så har vi talt med hhv. EU parlamentsmedlem Christel Schaldemose og MF’er Søren Søndergaard om hvorvidt de politiske strategier virker efter hensigten.
Se sendetider på Udsyn https://osrtv.dk/sendetider/  og se mere om menneskehandel lige her i Odense på https://www.youtube.com/watch?v=HsUs72jnAig&t=1s
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Menneskehandel lige her i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.