Vollsmose Bibliotek 50 år.

Vollsmose Bibliotek 50 år.
Biblioteket var en af de første kulturinstitutioner, der åbnede i den nye bydel Vollsmose tilbage i 1973. I torsdags kunne de så fejre, deres 50 års fødselsdag, som den eneste af de mange andre social – og kulturpolitiske indsatser, der er blevet åbnet, lukket og udskiftet, når der opstod nye politiske ønsker til forandring af en omstridt bydel. Men måske fordi Vollsmose Bibliotek igennem årene har været et af Odenses mest brugte lokale biblioteker, der har formået at tilpasse sig lokal områdets foranderlighed og særlige behov, så lever de stadig i bedste velgående, både nu og forhåbentlig et stykke ind i bydelens nye fremtid. Vi var med til taler, sange og brunsviger på den store dag.
Reportagen bliver også vist i TV Odense By, hvor vi som et eksempel på det politiske vægelsind, der har været omkring Vollsmose viser 2 indslag om Kulturhuset, der startede som et prestigeprojekt for så senere at fade ud i en hovsa sparerunde. Kan ses på www.osrtv.dk og lokal-tv Fynboen i denne uge.
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Vollsmose Bibliotek 50 år.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.