Færdig som Klima duks. 4 dages arbejdsuge.

Færdig som Klima duks. 4 dages arbejdsuge.
Et stort folketingsflertal vedtog i efteråret 2019, det der blev betegnet som Verdens mest ambitiøse klimalov. Men nu i starten af 2023, bliver de reelle planer og indsatser, endnu en gang udsat for hård kritik af eksperterne i regeringens eget klimaråd. 
Vi har set på klimarådets rapport, der bl.a. peger på en alt for stor tro på nye teknologier, der endnu ikke udviklet i stor nok skala til at nå de nødvendige reduktioner i tide. Og så har vi talt med en af mange unge, utålmodige klimaaktivister, Morten Lisberg som peger på nødvendigheden af hurtige reduktioner, af de drivhusgasser, der har forårsaget den globale opvarmning og de klimaforandringer, der er kommet hurtigere og voldsommere end videnskab forudså, for bare få år siden.
Der er også en reportage om lokal debat om 4 dages arbejdsuge i Odense Kommune. En ide som rådkvinde Susanne Crawley tror kan skabe en attraktiv arbejdsplads med trivsel og mental sundhed.
Færdig som Klima duks og 4 dages arbejdsuge kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/  Se mere TV Odense ser rødt https://www.youtube.com/watch?v=z83_ulAJ-_8
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Færdig som Klima duks. 4 dages arbejdsuge.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.