Udsyn Klimaindsats og modtagelse af Flygtninge

Udsyn Klimaindsats og modtagelse af Flygtninge.
TV Udsyn har i denne udgave kritiske og konstruktive kommentarer til de politiske indsatser for at leve til den danske klimalov.
Der er i anledning af 1 året for den russiske invasion af Ukraine, debat om den meget forskellige modtagelse, som har været af de ukrainske flygtninge og så andre nationaliteter, der også har søgt fred og sikkerhed pga. krig og borgerkrig i deres hjemland.
Og så har vi fået migrationsforsker og politisk chef i Amnesty, Martin Lemberg, til at kommentere de seneste opråb om de mange flygtninge og migranter, der søger ind over EU’s forjættede grænser fra både syd og øst.
Sidst i programmet finder du også en reportage om ”Solsikkesnoren” der gør opmærksom på usynlige handicap hos udsatte medborgere.
Udsyn Klimaindsats og modtagelse af Flygtninge. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/  Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=6QVn–wXPPU
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Udsyn Klimaindsats og modtagelse af Flygtninge
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.