Borger råd til klimaneutralt Odense.

Borger råd til klimaneutralt Odense.
Hvordan giver man odenseanerne lyst til at lade bilen stå og hoppe op på cyklen eller bruge den kollektive transport. Det og andre svære spørgsmål til byrådets klimaneutrale ambitioner har været en tur rundt om et repræsentativt sammensat Borgerklimaråd og en række private rådgivningsvirksomheder.
Borgerådet lagde meget vægt på en bedre og billigere kollektiv transport, der også når ud til de yderste forstæder, hvor der også er behov for at se på de lokal muligheder for mere end blot at gå i supermarkedet. De private rådgivninger havde alle et stort fokus på hvordan vender det nuværende trafik hierarki på hovedet og gør det mere besværligt og tidskrævende at vælge benzin og dieselbilen, for på den måde at motivere borgerne til grønne transportvalg.
Odense ser Rødt var med da ideerne blev præsenteret inden, der lige om lidt skal være politiske forhandlinger om en grøn mobilitetsplan, der skal sikre reduktioner af 107.000 tons co2 indenfor kommunegrænsen i 2030.
Sidst i programmet finder du en solskinshistorie om et Ædegilde mod Madspild.
Borger råd til klimaneutralt Odense. Kan også ses i TV Odense ser Rødt på lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/  Se evt. mere på https://www.youtube.com/watch?v=eAEn5qi07CE&t=2919s
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Borger råd til klimaneutralt Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.