Har vi racisme i Odense og Danmark.

Har vi racisme i Odense og Danmark.
Hvis man spørger unge med anden etnisk oprindelse, som oplever at blive råbt af på gaden så vil svaret sandsynligvis blive Ja. Og så er der også nogen, der mener at ghettoloven, der tager udgangspunkt i beboeres etniske oprindelse og de særligt lave integrationsydelser, som er målrettet flygtninge og indvandrere er udtryk for en slags stats-racisme, der måske også blev udtrykt, da der sidste år blev vedtaget en særlov, som skulle sikre anstændige forhold for de nytilkomne ukrainske flygtninge.
Vi var med da netværket Racismefri By Odense for mangfoldighed markerede af FN’s internationale dag imod Racisme, Fremmedhad og Intolerance.
Du kan også se reportage fra en fælles Affaldsindsamling i Landsbyen Åsum, der hvert år følger Naturfredningsforeningens opfordring til at deltage i deres årlige kampagne for at holde naturen ren.
Sidst i programmet er der et portræt af Odense Fortællekreds, som søndag 26.marts fejrer sit 25 års jubilæum med et stort fortælle arrangement i Teaterhuset Odense.
Har vi racisme i Odense og Danmark. Bliver vist TV Odense min By https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=OiMe-J2_U5E
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Har vi racisme i Odense og Danmark.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.