Skal Bedstemor passe Oldemor.

Skal Bedstemor passe Oldemor.
Vi bliver flere og flere ældre imens færre unge har lyst til at få uddannelse som social og sundhedsarbejder. Prognoser siger at der alene i ældreomsorgen vil mangle 16.000 sosu’er i 2030.
Vi var med da Røde Kors, Odense inviterede til debat om de frivilliges rolle i fremtidens velfærdsudfordringer. 
En debat hvor ældrerådmand Brian Dybro holdt fast i skarpe grænser mellem hvilke opgaver der skal løses af fagligt uddannet personale og frivillige. Imens Marie-Louise Gotholdt, Røde Kors Danmark kunne berette om hvordan de grænser er blevet udvisket bl.a. i Vågetjenesten på hospitaler.
En debat der også er aktuel når statsministeren og den nye regeringen rasler med ”behov for reformer” sablen, der baseret på erfaringen giver gode chancer for socialpolitiske forandringer, der vender den tunge ende nedad – måske også i en forventning om at vi i Danmark også har et godt og velorganiseret net af store hjælpeorganisationer, der kan træde til, der hvor velfærden halter mest.
Skal Bedstemor passe Oldemor. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/ Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=iFhzYnrD_s0
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Skal Bedstemor passe Oldemor.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.