Klimalys for enden lang lang tunnel.

Klimalys for enden lang lang tunnel.
Den seneste rapport fra FN’s Klimapanel om den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer er blevet kaldt både alarmerende, dyster og pligtlæsning for Verdens ledere. En rapport der fastslår at den globale gennemsnitstemperatur stiger hurtigere end hidtil antaget og at det også kan betyde at de tipping points, der forårsager selvforstærkende klimaforandringer rykker nærmere.
Vi har talt med hovedforfatteren til rapporten klimaforsker Sebastian Mernild, der på den ene side advarer med konsekvenserne, der giver mere ekstreme udslag med voldsomme regnskyl, hedebølger, orkaner og ørkendannelser og vandstandsstigninger i verdenshavene. Men også et håb i at selv om både temperatur og co2 udledninger har sat nye rekorder, imens en voksende global middelklasse har øget forbruget. Så er den stigende tendens fladet ud de senere år. Noget der ifølge Sebastian Mernild at en spæd grøn omstilling har haft en effekt, og at det derfor nu handler om gøre brug af kendte og nye teknologier til at reducere udledning af drivhusgasser i tide.
 Klimalys for enden lang lang tunnel. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Hon0mCNMp3U
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Klimalys for enden lang lang tunnel.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.