Fortællekreds fejrer 25 år.

Fortællekreds fejrer 25 år.
Odense Fortællekreds der har dyrket noget så gammeldags, men også langtidsholdbart, som den mundtlige fortælling, fjerede sidste weekend deres 25 jubilæum. Et jubilæum hvor en af de gode historier var at selvom fortælling var ved at dø ud i Danmark og Nordeuropa dengang i 90’ern hvor fortællekredsen startede, så trives den i dag i vores digitale tider bedre end nogen sinde.
Vi var med til fejringen og talte med Jens Peter Madsen, der også har taget initiativ en slags nyhedskalender ”Den Fynske Fortællescene.dk” hvor man kan orientere sig om de mange fortællearrangementer, der rent faktisk er på FYN.
TV Odense min By viser i denne udgave også et lille portræt af litteraturnetværket LITNET og ser på mexicansk kunst hos Galleri Galschiøt. Sidst i programmet finder du også et poetry slam om at være ung singlekvinde.
Fortællekreds fejrer 25 år. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/  Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=UH5eOq9_qK8&t=1s
Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Fortællekreds fejrer 25 år.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.