Juice med klima udvikling og bistand.

Juice med klima udvikling og bistand.
Kan man gøre godt for fattige afrikanere, hjælpe klimaet og få en god forretning ud af bistandsmidler fra den danske statskasse. . Det tror vores ny minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik, Dan Jørgensen der har lanceret et nyt udviklingsbistandsprogram, som støtter projekter, hvor danske virksomheder indgår partnerskaber med f.eks. afrikanske NGO’er om klimavenlig, bæredygtig produktion.
Vi var med da Dan Jørgensen besøgte juicekoncernen Orana i Rynkeby, der har flere års erfaringer med DANIDA støttede produktioner af råvarer og halvfabrikata til juice, syltetøj mejeriprodukter i bl.a. Vietnam og Egypten og nu senest i Kenya, hvor man i samarbejde med lokale NGO’er køber bananer fra omkring 2000 småbønder.
Vi talte også med direktør Niels Østerberg, også planlægger en co2 neutral frugtfabrik i Sri Lanka, fordi tror at alle virksomheder bliver nødt til at omstille sig til klimavenlig bæredygtig produktion inden for de næste 10-15 år.
Juice med klima udvikling og bistand. Bliver også vist i lokal-tv Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/ Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=P-9DSWF0fVQ&t=1s
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Juice med klima udvikling og bistand.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.