Kører vi grønt nok i tide.

Kører vi grønt nok i tide.
TV Udsyn ser på klimahandling. Selv om den globale opvarmning også er begyndt at vise sine konsekvenser i Europa, med oversvømmelser i nord og ørkendannelser i syd, så har de politiske ledere i DK og EU, som mange andre steder på kloden, tøvet med at iværksætte initiativer, der stopper udledning af co2 og andre drivhusgasser inden de igangværende klimaforandringer kommer ud af kontrol med selvforstærkende processer.
Men nu forhåbentlig bedre sent end aldrig, mere end 30 år efter de første advarsler fra videnskaben i FN’s klimapanel, er der et udspil, hvor flere konkrete initiativer lige fra rejsning af mere skov, energibesparende renoveringer af bygninger, ikke fossile brændsler i transportsektoren og flere vedvarende energikilder, skal bidrage til en samlet reduktion af de 27 medlemslandes udledning af drivhusgasser med 55% inden 2030.
Udsyn viser også et nostalgisk portræt af Rockens arbejdsmand, Nalle der vil være fyldt 80 år i denne måned. Sidst i programmet finder du et Postkort fra Verden, En Bænk i Belém, Brasilien.
Kører vi grønt nok i tide. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/ Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=wQ8P84mJsLI
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Kører vi grønt nok i tide.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.