Civil Ulydighed for Klimaet.

Civil Ulydighed for Klimaet.
Erklær Klimanødstilstand NU. Sådan stod der på papskilte, hængt om halsen på en række kendte skulpturer i Odense sidste weekend. En happening der var udført af aktivister fra klima og miljøorganisationen Extinction Rebellion, der brugte de odenseanske skulpturer til et opråb om den mangel på konkret handling, de mener mangler i kampen mod den globale opvarmning.
Extinction Rebellion har nationalt gjort sig mest bemærket, da de i maj måned sidste år prøvede at blokere adgangen til Christiansborg ved at udvise hvad de kalder Civil Ulydighed. En aktion de nu vil gentage fredag den 28.april.
Vi har mødt en af de aktive, 60 årige Connie, der også opfordrer til at flere deltager i demonstrationen ”Befri Jorden” der finder sted på Christiansborg Slotsplads kl.14-17. Og hvis man har lyst til at tage af sted sammen med de 40-50 andre odenseanere, der har vist interesse, så går der et lyntog fra Odense Banegård kl.11.25.
Civil Ulydighed for klimaet kan også ses i TV Odense ser rødt. Se mere på Extinction Rebellion Odense Facebook https://www.facebook.com/XROdense/?locale=da_DK og se også https://osrtv.dk/2022/12/01/klimaaktivisme-og-civil-ulydighed-odense-ser-roedt/
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Civil Ulydighed for Klimaet.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.