Vilde Heste Skoleråd Haver til Maver.

Vilde Heste Skoleråd Haver til Maver.
Nu bliver det endnu sjovere at gå tur i Kohaveskoven i det sydøstlige Odense.
Torsdag den 29. juni blev der sluppet en lille flok vilde heste fri på det store skov- og naturareal.
Og der var en mening med vildskaben – hestene skal sammen med en flok kvæg, der i forvejen gik i skoven, bidrage til at styrke både natur og biodiversitet i området, hvor naturen ellers har været presset. Og det får de også hjælp til fra en flok små løvfrøer, som ellers helt har været forsvundet fra den Fynske natur, men som nu igen er at finde, i Kohaveskovens vilde natur. Vi var med, da miljørådmand Tim Vermund sammen med en flok naboer og interesserede bød skovens nye beboere velkomne  
Odense ser Rødt har også set på forslag til forbedringer på de odenseanske folkeskoler, hvor gode råd om gratis morgenmad, flere pauser, mere natur og hensyn til teenageres biologi i en mere nuanceret og mindre eksamens orienteret undervisning, måske kan forebygge mistrivsel og stoppe flugten til fri og privatskoler.
Sidst i programmet er der indvielse af en ny ”Haver til Maver” skolehave i Odense.
Vilde Heste Skoleråd Haver til Maver. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=mq7dJLBMQFE
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Vilde Heste Skoleråd Haver til Maver.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.