Flygtninge Traumer Velfærd til Salg.

Flygtninge Traumer Velfærd til Salg.
Imens Danmark og danskerne endnu engang plages af et ubeslutsomt sommervejr, så er der stadig og hele tiden politisk forfulgte, krigsramte flygtninge og fattige migranter, der sætter livet på spil på usikre flugtruter for at nå ind over Europas forjættede grænser. OG da EU’s politiske ledere holder fast i en politik, der handler om at holde flygtninge og migranter ude, så har vi fundet et interview med Amnestys politisk chef Martin Lemberg, der tidligere på året fortalte om hvordan grænse hegn og aggressiv kystbevogtning i virkeligheden styrker menneskesmuglernes forretningsmodel.
TV Udsyn viser også en reportage om en opmærksomhed på behovet for traume-hjælp til de flygtninge, som så har fået bevilliget ophold og asyl i Danmark, hvor det anslås at omkring 1/3 af herboende flygtninge lider af PTSD og en indre krig til livets ende.
Sidst i programmet viser vi et afsnit i vores serie om DK i EU i 50 år. Velfærd til Salg handler om privatisering af ydelser, som vi tidligere i Danmark betragtede som offentlige ydelser.
Flygtninge Traumer Velfærd til Salg. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=z8O3MzsDshI
Udgivet EU, GLOBALT, LOKALT | Kommentarer lukket til Flygtninge Traumer Velfærd til Salg.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.