Blåt klimabenspænd og Folkestrejke.

Blåt klimabenspænd og Folkestrejke.
Blåt benspænd for grøn trafikplan. Odense skal være klimaneutral i 2030. Det er vedtaget af et enigt byråd. Men når der skal tages konkrete beslutninger, så vil de borgerlige ikke være med til at begrænse benzin og dieselbilers fri bevægelighed. Så nu vil de have ændret den aftale om en Grøn Mobilitetsplan, som de ellers udlagde som en borgerlig sejr, da de i juni fik ændret eksperters forslag om trafikøer og omfartsvej til noget hastighedsbegrænsninger.
Vi har talt med den konservative Tommy Hummelmose, der ud af det blå har udråbt de konservative, som de mest klimaambitiøse i Odense Byråd. Et synspunkt der bliver mødt med undren af den socialdemokratiske klimarådmand Tim Vermund. Men også af Enhedslistens Reza Javid og SF’s Brian Dybro, der opfordrer de borgerlige til at trække sig fra det politiske forlig.
TV Udsyn har også fundet en reportage hvor klimarådmand Tim Vermund besøger Kafé Kloden, for at fortælle om de mange indsatser, der skal gøre Odense klimaneutral i 2030.

Sidst i programmet viser vi en dokumentar om Folkestrejken i Odense august 1943. Et oprør der var medvirkende til at den danske regering kort tid efter opgav samarbejdspolitikken med den tyske besættelsesmagt.  I dokumentaren August 43 kan du både møde daværende modstandsfolk og andre øjenvidner til dramatiske begivenheder under en ellers relativ fredelig besættelse.
Blåt klimabenspænd og Folkestrejke. Kan også ses i lokal-tv Udsyn https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=6gNCGu8XcPE
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Blåt klimabenspænd og Folkestrejke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.