March mod Ensomhed gennem Odense.

March mod Ensomhed gennem Odense. Så har Odense igen haft besøg af March mod Ensomhed. Patrick Cakirli, tog et initiativ da han nogle år siden blev ramt af en så voldsom følelse af ensomhed, at han på Facebook skrev et desperat opslag om hjælp.
Et opslag der rent faktisk førte til en række positive reaktioner, der inspirerede Patrick til en årlig march fra Nexø på Bornholm og tværs igennem resten af landet, hvor han opfordrer medborgere til at følges med ham på nogle af de mange kilometer i de 10 uger det tager at nå frem til Esbjerg i Vestjylland.  
Vi var med da marchen kom igennem Odense mandag og tirsdag, hvor omkring nogle hundrede fynboer valgte at gå med noget af vejen. Bl.a. Sundhedsrådmand Tommy Hummelmose og Troels Mansa fra Mandecentret, der også gav et par bud på hvad skal til for at afhjælpe en følelses der anslås at ramme omkring 400.000 danskere på et eller andet tidspunkt i livet. En følelse der hvis den bliver ved i længere tid kan blive en ond cirkel, der både begrænser og hæmmer i en sådan grad at den ikke bare foringer ens livskvalitet, men også kan få helbredsmæssige konsekvenser.
Forskning peger på at lang tids oplevet ensomhed kan øge risikoen for forhøjet blodtryk, søvnforstyrrelse og nok så alvorligt depression. 

March mod Ensomhed gennem Odense. kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ZPvXUB_y6N0

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til March mod Ensomhed gennem Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.