Musik på plænen.

Musik på plænen 🎶🥳
Danseskoene var pudset og stemningen i top, da årets handicapfestival, i høj september sol, blev afholdt tirsdag i Nyborg. Festivalen er målrettet mennesker med fysisk eller psykisk handicap og er arrangeret af AOF center Odense og Fyn, i år med støttekroner fra blandt andet SMUK Fonden.
Det er 3. år i træk, AOF arrangerer handicapfestival. Det hele startede i kølvandet på Coronaen, hvor AOF besluttede sig for at søge en af de mange Corona puljer til at afholde en festival og give et boost til mennesker med handicap, der havde været særligt ramt af nedlukninger og restriktioner. Det var så stor en succes, at festivalen siden da, har er været en tilbagevendende begivenhed og nu er blevet en tradition.
Og som enhver anden festival, bød programmet på masser af socialt samvær, fadøl og dans til musik, der blev leveret af John Mogensen Jam og så det helt store trækplaster, Kandis-Johnny 💫
Det var en fest og vi var med, hvor vi mødte både frivillige, deltagere og arrangør, som alle var begejstrerede for tirsdagens arrangement.
Musik på Plænen kan også ses i lokal-tv Odense min By https://www.youtube.com/watch?v=LxfT9OpF4_4
Se mere på https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet KULTUR, SOCIALT | Kommentarer lukket til Musik på plænen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.