Galschiøt udfordrer Koranlov.

Galschiøt udfordrer Koranlov.
Vil en kommende ”koranlov” der angiveligt er sat i Verden for at forhindre Rasmus Paludan og ligesindede i at afbrænde koraner foran ambassader for muslimske nationer, og øge trusselsbilledet imod Danmark, få en utilsigtet effekt med politisk kunstcensur. 
Det vil den fynske billedhugger Jens Galschiøt afprøve, når han i denne video erstatter en kristusfigur på et krucifiks med en miniature af en tidligere skulptur ”In the Name of God”. En skulptur der forestiller en korsfæstet gravid teenager, der måske kan opfattes som ”utilbørlig behandling af genstande med væsentlig religiøs betydning for et trossamfund”, noget der kriminaliseres i den kommende lov.  
Og så er det ikke kun Galschiøt der frygter utilsigtede konsekvenser af en ”Koranlov”. 338 danske kunstnere, forfattere og samfundsdebattører har i Berlingske skrevet en fælles protest med overskriften ”Et øksehug i Ytringsfriheden.
Galschiøt udfordrer Koranlov. Bliver også vist i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om skulpturen ”In the name of God” på https://www.youtube.com/watch?v=Ew7gATIpXvo&t=193s
Udgivet KULTUR, POLITISK | Kommentarer lukket til Galschiøt udfordrer Koranlov.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.