Fiskedød Apartheid og Klimaaktivisme.

Fiskedød Apartheid og Klimaaktivisme.
TV Udsyn har i denne udgave 2 reportager med kommentarer til iltsvind, fiskedød og andre trusler mod naturen. I et land, hvor det ofte er erhvervsinteresser der vinder over miljø og klimaudfordringer.
Vi har været til debat og foredrag med hhv. foreningen Levende Hav og Maria Gjerding fra Danmarks Naturfredningsforening. Og så finder du sidst i programmet en reportage fra den fredag i foråret, hvor klimaaktivister fra Extinction Rebellion blokerede trafikken ved Christiansborg.
Vi har også valgt at vise 2 indslag med fynske, danske beretninger fra den tilsyneladende uløselige konflikt mellem staten Israel og det palæstinensiske folk. En reportage fra Amnesty, Odense fortæller om den apartheid politik, som Israel udøver i de palæstinensiske selvstyreområder, der reelt er besat af israelsk militær. Du kan også møde den palæstinensiske billedkunstner, Faten, som måtte rejse tusindvis af kilometer nordpå til Odense for at lære nogle kunsthåndværk tekniker hun også kunne have lært på sin gamle kunstskole i Jerusalem, 15 km fra hendes hjem i Betlehem.
Fiskedød Apartheid og Klimaaktivisme. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ncqPex3h5EE
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Fiskedød Apartheid og Klimaaktivisme.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.