Nye tider hos Momentum.

Nye tider hos Momentum. Skal man pille ved noget der virker og har gjort det godt i mange år? Ja måske hvis man så også tror det kan blive bedre. Det er i hvert fald argumentet for at Teater Momentum, nu vil ændre deres egen højt besungne Model til et nyt koncept. En ny model for en sæson, som de i en pressemeddelelse slutter med at koge ned til: Tre Egenproduktioner.  Tre Kunstneriske Profiler. Tre Kunstnerhold. Tre Dogmer. Tre perspektiver: Lokalt, nationalt og internationalt – Ét Momentum.
Vi har talt med teaterdirektør Jeppe Sand om de nye dogmer, der også handler om mere tid til fordybelse og kvalitet. Fokus på ny dansk dramatik. Frie scenekunstgrupper uden faste scener. Lokale historier og aktuelle temaer fra den offentlige debat.
Du kan også se en omtale af et nyt og anderledes stykke scenekunst i lyd-teater forestillingen Ricardo og Elstrup, der handler om 2 EM heltes kampe udenfor fodboldbanen.
Sidst i denne udgave af TV Odense min By skal vi forbi galleri Galschiøt, der lige om lidt den 13.oktober har fernisering med den mexicanske kunstmaler Rey Morales.

Nye tider hos Momentum. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=D6OIWKU5zmc

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Nye tider hos Momentum.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.