Frihed til folkeskolen 📌✏️💡Depression Sucks.

Frihed til folkeskolen 📌✏️💡Depression Sucks.
Regeringen kunne onsdag præsentere deres folkeskoleudspil, som langt fra ligner den meget omdiskuterede skolereform, der blev indført tilbage i 2014. For regeringens udspil ligger op til at skabe en mere rummelig folkeskole, med kortere skoledage, færre timer og en mesterlærerordning for skoletrætte. Og så vil regeringen give friheden tilbage til folkeskolen, når de mere end 4000 mål og krav skal reduceres med 90 procent. Vi har talt med Næstformand i Odense Lærerforening, Dennis Vikkelsø, der glæder sig over udspillets gode intentioner. Men samtidig understreger, at der skal følge penge med, hvis regeringens udspil og de 35 elementer skal realiseres ude i virkeligheden 💰👇
Odense ser Rødt var også med da Odin Skolen i Vollsmose blev præsenteret som Verdens Bedste Robotskole. Og så kan du sidst i programmet møde Karen Margrethe, der som aktiv i Depressions Foreningen fortæller om sin sygdom, der anslås at ramme hver 6te dansker i løbet af livet. Men også en sygdom, der kan behandles hvis ellers det bliver prioriteret i et Sundhedsvæsen, hvor fokus i mange år har været på de somatiske lidelser.
Frihed til folkeskolen kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Ev0LkP6Qayk&t=698s
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Frihed til folkeskolen 📌✏️💡Depression Sucks.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.