Snart trygt at vente på behandling.

Snart trygt at vente på behandling.
Når odenseanske borgere i dag venter på behandling for deres stofmisbrug, så står de til offentligt skue i en stor kold og åben gård ud til Grønlandsgade. ”I dag bliver vi tit stirret på og nogen gange råbt af. Det kan blive ret ubehageligt. Især når nogen af os så begynder at råbe igen” fortæller en af brugerne Bent Andersen. Bent havde sagt ja til at være med til det første spadestik til det, som bliver et nyt lukket gårdareal, hvor der også skal være plads til overdækninger, noget grønt, bænke, hundekroge og et helhedsindtryk, der forhåbentlig gør at man kan føle sig anonym og tryg, når man søger behandling for sit misbrug. Det nye gårdareal bliver finansieret af penge – 5,2 millioner – fra Den A:P: Møllerske Støttefond, og det forventes af være klar i foråret 2024.
Vi var med til det første spadestik og talte med hhv. socialrådmand Christoffer Lilleholt. Centerleder Betina Dideriksen og så bruger Bent Andersen, der glæder sig på hver sin måde.
Snart trygt at vente på behandling. Bliver også vist i TV Odense min By. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=K6xjecSwZ0I
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Snart trygt at vente på behandling.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.