Apartheid og Afmagt.

Apartheid og Afmagt.
Tv Odense min By har i denne udgave set på nogle lokale reaktioner på den ulige kamp mellem staten Israel og det palæstinensiske folk. I den første reportage er vi med til en velbesøgt demonstration mod belejringen af den tæt befolkede Gaza stribe, hvor nu mere end 5000 er dræbt efter 2 ugers intense bombardementer. Demonstrationen var arrangeret af odenseanere med palæstinensisk oprindelse. Mange af de ældre og midaldrende har selv oplevet bomber og belejring inden de flygtede fra den blodige borgerkrig i Libanon tilbage i 80’erne.
I den anden reportage har vi været til foredrag hos Amnesty Odense, hvor der blev fortalt om de apartheid lignende tilstande, som hersker på Vestbredden. Vestbredden der burde være et palæstinensisk selvstyre. Men som reelt er kontrolleret af israelsk militær, der har delt det besatte område op i små enklaver, der er lukket inde med mure og sikkerhedshegn.
Sidst i programmet viser vi en lokal solskinshistorie fra ”Verden bedste omsorgsdag” i Leos Legeland.
Apartheid og Afmagt. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=RXbABIiDV30
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Apartheid og Afmagt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.