Det er virkelig guld værd.

Det er virkelig guld værd.
Pensionist Lis Månsson, der er bevægelseshæmmet pga. gigt, har i flere år haft brug for daglige besøg af den odenseanske hjemmepleje. Så nu hvor hun i næsten 1 år har været en del at et forsøgsprojekt med mindre tværfaglige teams bestående af SoSu’er, sygeplejerske og ergo –og fysioterapeut, der kommer fast hos de samme borgere, så er hun ikke i tvivl. ”Det er guld værd” – ”Før følte jeg at mit hjem var som Fredericia Banegård med nye ukendte ansigter hver dag”. Sagde Lis da vi besøgte hende sammen med sygeplejerske Mette Marie Lauridsen og social -og sundhedshjælper Kirsten Mogensen, som også er glade for den nye måde at organisere arbejdet og samarbejdet på.
Ældre og Handicaprådmand Brian Dybro forsømmer heller ikke nogen lejlighed til at fremhæve forsøget med de faste tværfaglige teams. Men da det vil koste ekstra 40 millioner at iværksætte de gode erfaringer til hele Odense Kommune. Så havde han også inviteret  finansminister Nicolai Wammen og MF Trine Bramsen til byen med en slet skjult dagsorden om at få nationale midler til en model, som kan løse flere af de udfordringer, der er i den kommunale ældrepleje.
Det er virkelig guld værd. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=UYfTPVcxW0M&t=379s
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Det er virkelig guld værd.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.